diumenge, de març 08, 2009

La informàtica l'any 2019

Informàtica. Internet. Vídeos. Tots.

Serà així?

<br/><a href="http://video.msn.com/video.aspx?vid=a517b260-bb6b-48b9-87ac-8e2743a28ec5" target="_new" title="Future Vision Montage">Video: Future Vision Montage</a>

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a TOTS!
Som la Paula i en Víctor
( 1r E.S.O. )


Nosaltres pensem que hi han coses que es poden fabricar al 2019 com per exemple la pantalleta que guarda la informació d'una pantalla gran en una reunió, el noi del supermercat per controlar els productes,el ordinador de la taula.

Hi han unes que ens a agradat per exemple el de la targeta que surten moltes i que li dones i surt un ordinador per veure l'informació peró pensem que no es podra fabricar o que tardara i costara fer-la.

Esperem veure les vostres opinions i aveure si coïncidim amb alguna.

Adeu a tots!

Anònim ha dit...

¡HOLA,SOC LA NOHAYLA DE 1R D'ESO!

Aquest video és molt interessant
jo crec que si pot passar al 2019,
espero,m'agradatcuan aquells nois estaven dibuixant una pissarra transparent sense guix,també una dona te les claus i pica en un botó i et surten coses i quan una senyora a entrat a una supermercat i ha surtit una pantalla.

¡adeu!

Anònim ha dit...

Hola!! Soc l'Ana de 1r E.S.O

Penso que les coses que han sortit en aquest video algunes potser que es podran fabricar com per exemple El metge que amb una "pistola" que apunta a un pacient en el ull i desprès surt en l'ordinador la part que te malament del ull. I altres que no crec que es pugui fabricar com per exemple el diari que pots pasar les pàgines amb el dit.

També m'ha agradat els nens que estavan dibuixan amb el dit a "l'aire" sense quix només amb el dit.

Adeú!!!

Anònim ha dit...

Hola

sóc en Marc de 1r eso
aquest video és molt interessant
crec que la taula ordinador, la noia que fa fotos amb l'ordinador i guarda la informacio i la targeta que te moltes crec que en el 2019 es fabricaran

adios

Anònim ha dit...

Hola, som la Laia Pintor i la Carmen.

Nosaltres pensem que poden servir per l'any 2019 i es molt probable que existeixin aquestes coses. I també que si apareixen aquestes coses l'any 2019 seran molt utils.

A nosaltres el que ens a agradat més i el que creiem que sera més util sera el diari, la taula amb l'ordinador inclos.

Adeu a tots.

Anònim ha dit...

Hola!
Som la Tania i l'Oriol de
1r D'ESO.

Aquest video ens ha agradat molt i ens a impresionat molt.
En el 2019 segur que es crearan noves tècniques d'informàtica.
Ens ha agradat l'informació de la pantalla en una reunió , el noi del supermercat per controlar els productes, el ordinador a la taula i el telefón mobil.

Creiem que si sera possible aquestes coses.

Adeu a tot

Anònim ha dit...

Hola!
Sóc l'Amanda de 1er d'ESO.

Aquest víedeo m'ha agradat molt, és molt interesant. Les coses que més m'han sorpres són: la maquina del metge per veure els ulls als pacients i que surti a la pantalleta, el diari tàctil, el tablet PC...Tot és interesant.
Crec que algunes coses si que es podrien fabricar en el 2019, però ni han altres que ho veig més difícil, encara que, m'encantaria que tot això existís. També crec que faria la vida més fàcil.
Espero que si que sigui així la tecnología del futur.

Anònim ha dit...

Hola som el Sergio i la Maria de
1r d'E.S.O.

En aquest video donan molt a la seva imaginació.
1:El periodic que es tàctil ens a agradat peró en el 2019 aixó segur que no passar.
2:El home de una tenda que te com una pantalla tàctil que li dona a un botó i tots els detergents es fiquden el mateix preu a la mateixa vegada peró aixó si que pot passar al any 2019.
3:Un home que té en una pantalla a la mà i de sobte passar per sobre de un calaix i un deixa dintre sense tocar res de res peró aixó no espodra fer mai a la vida sobretot en el 2019.


Adeu

Att:Sergio i Maria.

Anònim ha dit...

Hola nens i nena!
Soc en Soufian de 1r E.S.O

A´mi ma supres tres coses que son les seguents son:es
la agenda que clicas i et surt la informacio en gran i crec que aixo es mentira
pero el que crec mes es el
cotxe.
Adeu a tots!

Anònim ha dit...

Hola soc en Mario


Aquest video es molt interesant espero que sigui aixi l'any 2019.

Hi ha unes coses que m'agradat molt per exemple quan una dona entrava al supermercat i li surtia una pantalla,tambe aquelles clausi aquell ordinado que hi havia a una taula.

Adeu!

Anònim ha dit...

Hola!! Soc EN PAU DE 1R E.S.O

Aquest video és molt interessant
jo crec que si passarà al 2019,
espero,m'agradatcuan aquells nois estaven dibuixant una pissarra transparent sense guix,també una dona te les claus i pica en un botó i et surten coses i quan una senyora a entrat a una supermercat i ha surtit una pantalla.

Dew !

Anònim ha dit...

Hola soc l'Adria de 1r d'eso,

m'agradad d'aquet video de microsof el noi del supermercar que canviaba el preus amb una maquina aixá m'ha deixat de pedra. JO crec que si que arribarem a tenir aquesta tecnologia al 2019 .

doncs fins una altra.16-4-09

Anònim ha dit...

Hola Miquel soc l'Arantxa Ruiz de
1r d'eso sobre el video yo crec que d'aqui uns quants anys el que ès mes possible que podem veure seria per exemple:el movil que fas una fotografia amb el movil y agafas tota la informació de la foto que as fet,tambe lo de el supermercat que surt un noi amb un objecte que cambia tots el preus del supermercat amb aquest objecte, i per ultim tambe crec que el que surt com una paret tactil k es un ordinador i alla fas el mateix que fem als ordinadors d'ara.Bueno Miquel aqui et deixo la meva opinió del video!!!

ADEUUU!!!!

Anònim ha dit...

Hola!, soc la Mª José de 1 ESO.El video està bé, pot ser que si que existeigin d'aquí 19 anys encara que...no es molt segur alguna cosa si però tanta, jo crec que tindrien que inventar cosas de mes utilitat com cotxes que funcionin amb electricitat o coses que millorin el medi ambient o que no l'empitgorin qncara que els productes de vídeo estan molt bé. Fins un altre!

Anònim ha dit...

Hola soc la Loubna de 1r
D`E.S.O
En aquest video em va agradar tot i sobretot el
diari que sembla un ordinador, l'ordinador que fa fotos i tambe la targeta que surten molts a dins.En fi em va agradar molt.

Adeu

Anònim ha dit...

Hola!, som la Laia Pastor i en Joan.
(1r E.S.O.)

Nosaltres pensem que aquestes coses serien molt practiques, peró alhora són complicades de poder-les construir. D'aqui al 2019 algunes coses si que podrien ser construides.

Hi ha algunes que ens han cridat més l'atenció que unes altres com per exemple:

-> La pantalla que et permet comunicarte amb la gent extrangera, de forma que el que li vols dir-li s'et tradueix al seu idioma.

-> La pissara que es "invisible" que ens permet dibuixar i escriure amb el dit, i no faria falta utilitzar guixos.

-> El noi del supermercat que va controlant els preus dels productes, seria molt pràctic per la gent que treballes de controlador del supermercat.

Bueno espero que algu estigui d'acord amb les nostres opinions.

Adeu a tothom!!

Anònim ha dit...

HOLA SOM LA PAULA I EL DAVID!!!!

ens a agradat molt aquet video perque pots imaginarte el que veuras al futur.Pero em vist algunes cosese que pensem que no arribaran a formarse en el 2019.el que mes ens a agradat a sigutlas tragetes que esformaven en moltes juntes i l'ordinador gran que feies una foto i es quedava la informacio de la pantalla o la taula que era un ordinador...


el que no ens a agradat els preus del suèrmercat perque nosaltres qureiem que seria mes facil fer els preus manualmen.


bueno esperem que us agradi el nostra comentari i que comenteu alguna cosa del video