dilluns, de març 10, 2014

Jocs de Guerra

2n d'ESO.


1. Busca a la Viquipèdia en català les paraules HACKER i CRACKER i mira de redactar una petita definició de cada terme. Creus que el protagonista és un hacker o un cracker? Per què?

2. Fes una petita fitxa tècnica de la pel·lícula (director, guionista, actors principals...). Pots trobar aquesta informació a imdb.es.

3.Cerca a la Viquipèdia les definicions d'Intel·ligència Artificial,  Computació Afectiva i  Test de Turing. Redacta una petita definició de cada terme.

Passaria Cleverbot el test de Turing? Per què?


(Si acabeu la feina podeu fer:
4. Fes un comentari a aquesta entrada per expressar la teva opinió sobre el tema: "En un futur proper, ens podrem comunicar amb els ordinadors de la mateixa manera que ho fem amb les persones".)

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a tots/es! Sóc en Miquel.

Jo crec que en un futur proper podrem comunicar-nos amb els ordinadors parlant. Entendran la nostra parla, el nostre to de veu, el nostre idioma. Teclats, ratolins i pantalles tàctils passaran a un segon terme.

Però crec que és molt difícil que un ordinador sigui capaç d'interpretar l'expressió de la nostra cara, el nostre estat d'ànim, o els nostres gestos. Els humans som molt complexos i, a vegades, no ens entenem entre nosaltres. Encara és més difícil que ens entengui una màquina!

Fins al proper missatge!

Anònim ha dit...

Hola, sóc la Silvia de 2n d'ESO.

Jo crec que seria molt difícil comunicarnos amb un ordinador, aquest no te sentiments, no ens podria veure com ens sentim en l'interior.

Peró per altra banda penso que si hem aconsseguit fer robots i que aquests ens parlin podrian aconsseguir-ho amb els ordinadors.

Fins un altra.

Yeray Mateo Alba ha dit...

Hola!
Jo crec que ens comunicarem amb les persones igal que amb les màquines perque tal i com està progressant la tecnologia en l'ambit de la informàtica, segur que dintre de uns quants anys ens comunicarem amb les màquines com amb les persones.
Segurament en un futur pròxim tindrem més maquines que funcionin com persones per poder-nos comunicar.
Una abraçada de pèr del teu alumne Yeray!

Anònim ha dit...

Hola a tots/es. Sóc l'Alejandro.

En la meva opinió els ordinadors podran arribar a comunicar-se amb nosaltres parlant. Entendran les nostres paraules i podran veure la nostra situació sentimental segons la posició de la cara (trist, alegres,...)

Defenso aquesta opinió perquè m'estic donant compte de que el món de la tecnologia esta evolucionant molt. El millor exemple d'això és la creció del Kinect, que capta els moviments del nostre cos i ens permet ser el comandament d'un joc. Si s'ha arribat a inventar això, crec que és molt possible que també es pugui parlar amb un ordinador.

Espero que us agradin els meus comentaris, fins a la pròxima!

Anònim ha dit...

Hola soc en David.
Jo crec que si, pero en un futur una mica mes llunyà.
Ara el que interesa es poder manejar cada maquina mes facilment i amb cada vegada mes novetats.

En un futur si que potser podriem comunicarnos amb ells amb tota normalitat.

Anònim ha dit...

Hola, bon dia, sóc la Júlia.

Personalment, crec que serà difícil comunicar-nos amb els ordinadors com si fossin persones, però, amb el temps, serà possible gràcies a l'avançada tecnologia d'avui dia i tot els estudis que s'estan realitzant per millorar el funcionament d'un ordinador.

Espero que s'aconsegueixi!
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Hola soc l'Adrià!!!
Jo crec que al cap d'uns anys ens pudrem comunicar amb les maquines , farem servir molt mes les maquines pero tindrem molts fallus perque les maquines no su pensen.Les maquines aniran evolucionant cada vegada mes fins se perfectes pero aixo sera molt dificil

Anònim ha dit...

Hola! Jo sóc la Irene.

Aquest treball m'està començant a agradar... :P

En la meva opinió, crec que si, ens podrem comunicar amb un ordinador. Segur que no será fiable al 100%.

Pero si li diem a l'ordinador: << estic desanimada>> aquest no té sentiments i per tant no es podría animar-nos. Pot ser si li fem una pregunta i després li tormen a fer-li la mateixa pregunta, ens contestaria el mateix.

Jo prefereixo parlar amb una persona, no amb una màquina.

Anònim ha dit...

Hola, sóc l'Àlex Sáez
Jo crec en un futur els ordinadors seran tan petits i llueugers, què es podran doblegar per tal de que t'icapiga a la butxaca. Seràn tàctils i 3D, i tindran un sistema de veu, per tal de quie siguin capassos de donar-te conversació simplement dient-lui les teves aficions
adéu

Anònim ha dit...

ola! soc en victor.
jo crec que en un futur ens podrem donar ordres als ordinadors amb la veu.Pero perque arribi aquell dia encara queda molt.
deu fins mai.

Anònim ha dit...

hola ,sóc en Jordi .
Jo crec que en futur proper ens podrem comunicar amb les màquines igual que amb les persones.
També crec que les màquines ens podran comunicar les coses i mostrar-nos els seus sentimens
adeu

Anònim ha dit...

Bon dia i bona hora! Sóc la Nicoleta.

Jo crec que sí que hi podrem parlar, i ens entendràn com a persones, de fet, ja hi ha alguns robots que tenen intel·ligència artificial en que aprenen d'ells mateixos i de l'exterior.

Això també depèn de com ho vulgui veure la persona i del nicell de la conversa que dona a la computadora.

Que passis un bon dia!

Anònim ha dit...

Hola, bon dia! Sóc l'Ana de 2n d'ESO.

Jo crec que podrem comunicar-nos amb màquines, però seran molt cares. Passarà com els ordinadors normals, que al principi eren cars i pesats, i després eren més accessibles i lleugers. A vegades la màquina no ens entendrà perquè els humans som molt difícils d'entendre, però tot és qüestió de temps.

Fins aviat!

Anònim ha dit...

Hola, sóc en Víctor de segon d'ESO.

Les màquines i les tecnologies estan evolucionant molt i molt ràpid.
Però toi i això no crec que arribin a tindre sentiments.

Adèu Miquel!

Anònim ha dit...

Hola. soc la Nouhayla de 2n d'ESO

Jo crec que seria divertit peró els ordinadors no podrien seguir una conversació com els humans y una maquina no te sentiments com una persona.

Es millor parlar amb un huma que amb un ordinador per moltes coses de la vida humana.

Anònim ha dit...

hola soc l'alex
jo crec que si podrem comunicar-nos amb ell i que ens entengui, peró quan vulgessim fer-li una broma o dir-li alguna cosa amb ironia no ens entendra ja que és una màquina i no te sentiments.
adeu, Miquel.

Anònim ha dit...

Hola sóc l' Oriol de 2n ESO

jo crec que és molt difícil que un ordinador entengui els nostres sentiments,ironies,... peró mai se sap com podrà avançar la tecnologia.

D' altra banda pensó que no estarem vius, si és fa possible aixó.

Bon dia i bon hora.

Anònim ha dit...

Miquel que no me despedido jajaja Adeu fins una altre!

Nouhayla

Anònim ha dit...

Hola sóc en Jaume.

Jo crec que els ordinadors podran parlar, fer el que fem nosaltres ,etc, però crec que hi haurà problemes alhora de parlar amb ells perquè estaran fets per dir unes determinades paraules i seria difícil.

El més difícil d'això seran els sentiments, estats d'ànim, etc perquè només diran paraules.

Adeu gràcies Miquel!